ДОРОГИЕ ЧИТАТЕЛИ, ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ, ЖМИТЕ ВНИЗУ КАЖДОГО РЕЦЕПТА ДЛЯ ПРОСМОТРА НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ

Saturday, March 24, 2012

Lighter Chicken Parmigiano/Курица Пармиджанo (облегченная)

Tasty chicken with cheese and tomato sauce, contains a little less calories.



2 chicken breasts (cut horizontally in halves)
olive oil
black pepper
salt

4 thin slices of light mozzarella
grated parmigiano

half of onion
2 tomatoes
2garlic cloves
1 red bell pepper
tomato paste
1t.s.rosemary
1t.s.oregano
1t.s. paprika flakes
1t.s. sugar
some water or stock
salt
olive oil
pitted black olives



Prepare simple tomato sauce using ingredients from the third table or use your favourite tomato sauce. Cook until it gets thicker, about 40 minutes.
Pound pieces of chicken to make them thinner. Heat olive oil, season chicken and fry from both sides until golden, about 4-5 minutes from both sides.
Preheat oven to 250C. Pour some of the sauce into baking dish, place chicken pieces on top and put small pieces of mozzarella on each. Sprinkle with parmesan and pour the rest of the sauce over.
Bake in the over uncovered until bubbly, around 15 minutes.
Serve.




Вкусная курочка с сыром и томатным соусом, содержит немного меньше калорий, чем оригинал.

2 грудки, каждую половинку разрезать горизонтально пополам
оливковое масло
соль
перец

4 тонких кусочка легкой моццареллы
натертый пармезан

половинка луковицы
2 помидора
2зубка чеснока
1красный болгарский перец
томатная паста
1ч.л. розмарина
1ч.л. орегано
1ч.л. сушеной паприки
1ч.л. сахара
соль
немного бульона или воды
оливковое масло
перец


Приготовьте простой томатный соус из ингредиентов из третьего столбика...или используйте свой любимый соус. Томите его, пока не начнет густеть, минут 40.
Мясо отбить через полиэтилен, нагреть оливковое масло, посолить и поперчить курицу и поджарить с обеих сторон по несколько минут до золотистого цвета.
Духовка 250С. Налейте немного соуса в форму, сверху выложьте курицу, на каждую грудку положите по кусочку моццареллы и посыпьте пармезаном, вылейте оставшийся соус. Запекать ок.15 минут









No comments:

Post a Comment

I'm always glad to hear back from you!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...